Opplevelser Mer

Jule ala carte

Et annerledes år går mot slutten.
Unn deg selv og dine et hyggelig og velsmakende måltid på Fredriksten Hotell.
Her får dere servert fantastiske julesmaker basert på de beste råvarene fra lokale bønder og produsenter.

Julemenyen kan du bestille fra og med 23. november.

 


MENY

forrett

BØKERØKT ELG FRA BRDR. RINGSTAD
Serveres med pepperotrømme, salat, potetchips og gresskarkjerner
Kr 105,-

RØKT TORSK
Serveres med dillstuede poteter, dillolje, salat og syltede rødbeter
Kr 105,-

HUSETS UTVALGTE SPEKEPØLSER FRA BRDR. RINGSTAD
Serveres med ripssyltetøy, salat, tørkede tyttebær, slattbrød og smør
Kr 105,-

 
hovedrett

KLASSISK JULETALLERKEN
2 biter ribbe, 1 medisterpølse og 1 medisterkake
Serveres med rødkål, mandelpoteter, julesaus, tyttebærsyltetøy, eple og svisker
Kr 295,-

PINNEKJØTT
500g pinnekjøtt serveres med rotmos, vossakorv, mandelpoteter og sjy. 
Kr 375,-

ISHAVSRØYE
Pannestekt Ishavsrøye serveres med sautert gulrot, fenikkel og spinat,
petit pois krem, og små bakte poteter fra Ørje
Kr 275,-

 
dessert

PEPPERKAKEMOUSSE
Serveres med multecoulis, multer, pepperkake crumble og bringebærsorbet
Kr 115,-

SJOKOLADEFONDANT
Serveres med solbærkokte rødbeter og vaniljeis
Kr 115, -

RISKREM
Serveres med krumkake og jordbærsaus
Kr 115,-


Vi har åpen restaurant:

Mandag-torsdag 17-21
Fredag-lørdag 18-21

Av smittevernhensyn ønsker vi at dere reserverer bord i forkant.
Ring oss på 69021010

Hjertelig velkommen til et hyggelig måltid!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner