Hotellet Mer

Gjenåpning av Hotellet

Allerede før vi lukket var vi godt igang med nye rutiner i forbindelse med covid-19. 

Ved gjenåpning av hotellet har vi på forhånd laget, gått igjennom og hatt opplæring i nye rutiner.
Dette for å følge retningslinjer fra myndighetene, og for å legge til rette for et trygt opphold når du er gjest hos oss.  Vi tar smittervern alvorlig og ønsker å skape en trygg atmosfære for både dere som gjester og våre ansatte. 

Om du skal overnatte, spise et måltid eller besøker oss i forbindelse med en konferanse, så er vi klare til å ta imot.

Du som konferansegjest eller arrangør skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under oppholdet. Vi har store fellesarealer slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet.  

 

Smitteverntiltak ved konferanser

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngang til alle lokaler.
  • Møterommene vaskes godt, og alle bordflater, stoler og annet utstyr desinfiseres.
  • Vi benytter store lokaler med mulighet for minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin og heisknapper vaskes og desinfiseres flere ganger daglig.
  • Energigivende pausemat som frukt, nøtter og søtsaker vil serveres i porsjoner til hver møtedeltaker i selve møterommet eller konferansesalen. Kaffe, te og mineralvann vil naturligvis være tilgjengelig utover dette til enhver tid.
  • Våre konferanseverter står klare for å bistå gjennom hele arrangementet.
  • Hvert arrangement må ha en ansvarlig arrangør (bestillers ansvar) som har oversikt over hvem som er tilstede med navn og kontaktinfo på alle deltakerne.

 

God mat er en stor del av oppskriften på en vellykket konferanse, og middagen er ofte et sosialt høydepunkt når du er på kurs, kick-off eller konferanse. Vi jobber derfor hardt for at maten vi serverer er av høyeste kvalitet, og våre dyktige kjøkkensjefer har utarbeidet menyer basert på lokale spesialiteter med gode norske råvarer.

Smitteverntiltak i serveringen

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngangen til restauranten.
  • Bord vaskes og desinfiseres mellom hver gjestegruppe, og øvrige berøringsflater rengjøres hyppig.
  • Vi påser at det er minimum 1 meters avstand mellom hver gjest og bord.
  • Vi tilbyr lunsjservering ved bordet eller i møterommet, og det vil ikke være mulig med buffet.
  • Servering av middag skjer ved bordet. Alle retter serveres på tallerken, med alt tilbehør.
  • Vi følger strenge hygienetiltak og rutiner for våre ansatte, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.
Umbraco CMS fra MarkedsPartner