Hotellet Mer

Historisk på Festningen i Halden

Fredriksten Hotell ligger i fantastiske omgivelser på historiske Fredriksten festning i Halden. Hotellet ligger høyt hevet over Halden sentrum - som likevel bare er en liten spasertur unna. 

Etter full rehabilitering i 2014 har hotellet nå 57 helt nye rom og nye fellesarealer. Vi har dobbeltrom, enkeltrom, 2 herlige suiter og 2 familierom , og 6 flersengsrom. Alle rom har selvsagt bad og gratis trådløst nettverk.

Og utsikten må bare nytes!

Enten du ønsker å overnatte i flotte, historiske omgivelser, eller å ha en særpreget arena for ditt møte eller konferanse, er Fredriksten et godt valg.

Her er det i århundrer blitt utkjempet viktige slag og sluttført harde forhandlinger.  Den historiske rammen på Fredriksten gir inspirasjon for veien videre.

Hos oss kombineres et hyggelig opphold gjerne med et historisk innhold. Vi arrangerer gjerne en historisk vandring på Fredriksten festning for ditt selskap. 

Visste du at Fredriksten var beleiret 14 dager i 1814?

Danmark måtte avgi Norge til Sverige januar 1814. Norge motsatte seg dette, og laget sin nye grunnlov. Sverige svarte på dette ved å invadere Norge i slutten av juli. I vel 14 dager var Fredriksten under beleiring og bombardement, men ga ikke opp!

14. august ble det inngått en fredsavtale i Moss, og 15. august stoppet kampene.

Booking av rom

På Fredriksten Hotell kan du velge mellom enkle og doble rom, rom med dobbeltseng og suite.

Sjekk tilgjengelighet og pris ›

Konferanse eller selskap?

Fredriksten Hotell er et perfekt valg for ditt firmaarrangement eller familieselskap.

Send oss en forespørsel ›

Ta et par feiedager i Halden

admin 14.02.2014

Pakk en liten koffert og ta med familien på tur.

Vi ordner overnatting og vet masse om hva som skjer på Fredriksten festning i sommer.

Les mer ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner